Personal Training

Hoogwaardige personal training in Rotterdam

Vaak is de wil om te sporten er wel maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of je hebt vaak last van blessures. Herkenbaar? Dan is Personal Training jouw antwoord!

Je hebt iemand nodig die verstand van trainen heeft, die zelf ook weet wat nodig is om doelen te bereiken en zijn strepen al heeft verdient. De trainers van Body Based hier de uitgewezen personen voor. Zij hebben zelf ook jaren getraind om bepaalde doelen te bereiken en doen dit nu nog steeds! Naast de passie voor het vak, zijn de trainers van Body Based ook geschoold en bezitten zij meerdere diploma’s in de sport en fitness branche. Hierdoor hoef jij je geen enkele zorgen te maken, weet je zeker dat je in goede handen bent en krijg je de Personal Training die je verdiend.

Voor dat we beginnen met Personal Training, willen we jou graag beter leren kennen en voornamelijk goed snappen wat jouw doelen zijn en wat jou dus motiveert. We starten met een intakegesprek en maken op basis van dit gesprek een persoonlijk plan. Dit doen we uiteraard in samenspraak met jou zodat beide kanten zeker weten dat het plan realistisch en haalbaar is. Lees hier meer over onze aanpak en denkwijze.

Plan nu een gratis intake en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen. De eerste Personal Training krijg je van ons!

Intake plannen

personal training, Personal Training

 

Tarieven

Get Started
per training
€56,-
Het plan om je op weg te helpen
Persoonlijk plan
1x per week | 4x per maand
Check up na 8 weken
24/7 Online Coaching
Kies nu jouw plan
Get Results
per training
€48,-
Het plan voor snel resultaat
Persoonlijk plan
3x per week | 12x per maand
Check up elke 4 weken
24/7 Online Coaching
Kies nu jouw plan
Get Pro
per training
€44,-
Het plan voor de winners
Persoonlijk plan
4x per week | 16x per maand
Check up elke 4 weken
24/7 Online Coaching
Kies nu jouw plan