Resultaten

resultaten, Resultaten Cliënt | Benjamin Wenink

Kort maar krachtig, zo zouden wij Benjamin omschrijven. Benjamin is het voorbeeld van een gemotiveerde, leergierige en hardwerkende cliënt. Na intensieve begeleiding van een jaar heeft Benjamin genoeg geleerd om zelf aan de slag te gaan. En de resultaten liegen er niet om.  Benjamin is sterker geworden, heeft meer spiermassa en is ook in de shape van zijn leven. Ga zo door!
resultaten, Resultaten

Robert-Jan van der Houwen

Head trainer | Robert-Jan van der Houwen

Een resultaat wat niet mag ontbreken is die van onze hoofdtrainer zelf; Robert-Jan van der Houwen. Als tiener was hij "een spijker", zoals oma dat tegen hem zei, je kon zijn ribben tellen. Na jaren van trainen en uitproberen weet hij nu wat werkt, en ook zeker wat niet werkt. Hij laat zien dat hard werken loont en dat iedereen dit kan bereiken. Volg hem op Instagram om onder andere te zien hoe hij te werkt gaat.
resultaten, Resultaten

Client | Wouter

Door zijn motivatie en gedrevenheid boekte Wouter ongelofelijk veel progressie in een korte tijd. Laat zijn transformatie foto van 4 weken je verbazen! Hij merkte dat hij in korte tijd veel vet verloor waardoor het lopen van hardloop wedstrijden hem een stuk gemakkelijker afging. Wij zijn trots op Wouter!
resultaten, Resultaten

Client | Chantal

Chantal zat toen ze begon bij Body Based niet lekker in haar vel. Ze was onzeker en besloot daar hard aan te gaan werken. Moet je nu eens kijken! Wat een verandering! Chantal zit nu veel lekkerder in haar vel en heeft de nieuwe tools die ze bij Body Based geleerd heeft meegenomen en is zelfstandig verder gegaan. Succes verder Chantal. We know you can do it!

Wil jij ook jouw ervaring delen?