Waar wil jij aan werken?

Bij Body Based zijn we gespecialiseerd in een aantal dingen, en een daarvan is krachttraining. Naast dat wij fan zijn, worden we gelukkig gebacked door een hele lading wetenschappelijke artikelen. Krachttraining is niet alleen een goede tool om spiermassa te winnen, maar het helpt ook bij gewichtsverlies en het gaat ouderdom en depressie tegen.

Tegenwoordig kampen veel mensen met gewichtsproblemen, naast het feit dat dit slecht is voor je gezondheid kan dit mentaal ook negatieve effecten hebben. Gewichtsverlies is dan ook het meest benoemde doel van de Body Based cliënten. Daarom helpen we je niet alleen met afvallen, we leggen het ook uit zodat je dit in de toekomst zelf kan.

Bij Body Based hebben we een hekel aan het woord "dieet". Naast dat het woord een negatieve lading met zich mee brengt suggereert het al dat het ooit eindigt. Om deze reden werken we bij Body Based samen om jouw Lifestyle te verbeteren. Door hier kleine aanpassingen in te maken zal je het eigen maken en is het geen kwestie van volhouden meer. Want dit is nu gewoon de manier waarop jij leeft.

INBEGREPEN BIJ BODY BASED

Body sculpturing programs

Jouw uiterlijk staat vrijwel altijd in lijn met jouw zelfvertrouwen. Je wilt je goed voelen, want dat verdien je ook. Je goed voelen begint bij een gezond en sterk lichaam, die er bij voorkeur ook nog eens goed uitziet. Bij Body Based hebben we juist ervaring met het beeldhouwen van het lichaam. De trainers zelf zijn hier ook jaren mee bezig geweest.

Weight gaining program
Krachttraining is de basis van de Personal Training en de Small Group Training die worden gegeven bij Body Based. Talloze wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat krachttraining bijna altijd het juiste instrument is om jouw fysieke doelen te behalen. De Personal Training sessies bezitten de perfecte omstandigheden om de juiste begeleiding te krijgen en flinke stappen te maken.
Lifestyle Coaching

Iedereen heeft gewoonten, wij als mens houden daar van. Dat geeft ons structuur en snelheid in het uitvoeren van taken. Een dieet volgen is geen gewoonte, een dieet is tijdelijk. Vandaar dat een dieet per definitie eigenlijk al niet werkt. In ieder geval niet op de lange termijn. Vandaar dat wij niet gaan werken aan je dieet, maar aan je Lifestyle. Door telkens kleine aanpassingen in je gewoonten te maken zul je deze eigen maken. Deze nieuwe gewoonten zullen je uiteindelijk geen moeite meer kosten en zo heb jij jouw Lifestyle verbeterd.