Bootcamp

Bootcamp in Rotterdam!

De complete workout.

In groepsverband werken aan de beste versie van jezelf. Dat is de basis van Body Based Bootcamp in Rotterdam! Bij bootcamp werk je door uitdagende oefeningen aan de basis van ieder getraind lichaam. Kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en lenigheid, niets wordt overgeslagen. Dit maakt deze bootcamp in Rotterdam dé complete workout! En dat alles in de frisse buitenlucht!
Bootcamp bestaat al heel lang, maar heeft zijn basis liggen bij het Amerikaanse leger. Met de bootcamp-methode werden Amerikaanse militairen waar ook ter wereld klaargestoomd voor het zware werk wat hen te wachten stond. Dit is dan ook de reden dat er bij bootcamp getraind wordt met de materialen die beschikbaar zijn, want de plekken waar deze mannen of vrouwen kwamen stond vaak geen sportschool met airco en koffiemachine klaar!
 
Zandzakken, boomstammen, een kettlebell of je eigen lichaamsgewicht. Met voldoende creativiteit kan alles een tool zijn om jezelf te trainen. Dit maakt onze bootcamp in Rotterdam dan ook zo uitdagend en vooral heel erg leuk!
 
Boomstammen? Kettle-wat? Amerikaans hoo-rah? Is dit wel van mijn niveau vraag je je misschien af? Het klinkt misschien erg heftig allemaal, maar dat valt mee! Bij Body Based Bootcamp draait het allemaal, wat de naam al een beetje verklapt, specifiek om jouw lichaam! De trainingen zitten zo in elkaar dat iedereen aan zijn trainingsprikkel komt én de aandacht krijgt die hij of zij verdient.
 
Voel je wel wat voor een lekkere workout in de frisse buitenlucht. Ga dan zeker de uitdaging een keer met jezelf aan en doe meer met de Body Based Bootcamp in Rotterdam! De eerste training krijg je van ons!
 
Mocht je deze aanpak nog wat spannend vinden, of wil je gewoon lekker binnen trainen, dan bieden wij ook nog Personal Training en Small Group Training aan.

Tarieven

Dagkaart
10,-
Zit nergens aan vast
Uitdagende workout
1x sporten
Direct aan de slag
Rittenkaart
42,50,-
Zit nergens aan vast
Uitdagende workout
5x sporten | €8,50 per training
Geldig voor 12 weken
Direct aan de slag