Training

Hoogwaardige begeleiding voor een eerlijke prijs

Bij Body Based stellen we samen met jou je eigen programma op. We kunnen jou op alle peilers begeleiden zodat jij zonder twijfel je doelen gaat behalen. Door middel van Personal Training, Small Group training of Bootcamp zul je sterker worden, afvallen of fitter worden, afhankelijk van jouw persoonlijke doel. Met begeleiding in voeding en supplementen kunnen wij deze doelen nog sneller realiseren.

 

Personal Training

Bij Personal Training ga je samen met jouw Personal Trainer intensief aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Een Personal Trainer kan een goede stok achter de deur zijn om er zeker van te zijn dat jij je doelen gaat behalen. Hij zal je door de zware delen van de training loodsen en zo nodig al jouw vraagstukken beantwoorden. Jouw Personal Trainer zal je de beginselen van het zelfstandig trainen aanleren zodat jij uiteindelijk ook zelf uit de voeten kan in de sportschool. Jouw Personal Trainer is eigenlijk gewoon Superman!

 

Small Group Training

Vind jij persoonlijke aandacht belangrijk maar wil je de kosten van een Personal Trainer liever delen, dan hebben wij de oplossing! Body Based Small Group Training. Bij Small Group Training ben je met maximaal 6 personen aan het sporten, op deze manier kunnen we de kwaliteit van trainen waarborgen. Je ontvangt nog steeds zeer veel persoonlijke aandacht en je deelt de kosten. Ideaal toch!

 

Bootcamp

In groepsverband werken aan de beste versie van jezelf. Dat is de basis van Bootcamp! Bij bootcamp werk je door uitdagende oefeningen aan de basis van ieder getraind lichaam. Kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en lenigheid, niets wordt overgeslagen. Dit maakt deze bootcamp in Rotterdam dé complete workout! En dat alles in de frisse buitenlucht!